پیش از مشاهده دوره فتوشاپ طراحی طهاکو چه چیزهایی باید بدانید؟
آشنایی با پیش نیازهای آموزشی دوره جامع فتوشاپ طراحی برای طراحان و گرافیست ها و دانشجویان بازار کار
فهرست مطالب آموزش
پیشنیازها برای شروع کار طراحی با فتوشاپ
همانطور که در آموزه قبلی در حین خوش آمدگویی تان به دوره حاضر اشاره کردیم، این دوره بر اساس مهارت هایی که در آموزش جامع مبانی یه فتوشاپ طهاکو شرح داده شد، ایجاد شده است. بهرحال اگر دوره مبانی فتوشاپ طهاکو را کامل دیده اید، و یا اگه دانش پژوهی هستید، که با مبانی پایه ای فتوشاپ و گرافیک آشنایی دارید، دقیقا در جای درستی قرار گرفته اید و از نظره طهاکو دیگر براحتی می توانید مفاهیمه دوره حاضر را دریافت کنید و از محتوای آموزشی دوره حاضر بهره ببرید. اگر در مورد مبانی پایه ای فتوشاپ آگاهی ندارید، و پیش خودتان این احساس را پیدا کرده اید که: بله من نیاز مبرم دارم یک دوره مقدماتی تری که مباحث اولیه فتوشاپ را شرح داده ببینم، و در واقع می خواهید برای بهبوده مهارت های اولیه مورد نیاز کار با فتوشاپ آموزش ببینید، یا حتی اگر این احساس را داشتید که بهتر است قبل از شروع دوره تخصصی حاضر، اطلاعاته Bace فتوشاپ را یک مرور بکنم، خب پیشنهاد میدهیم به سراغه تماشای ویدئو های آموزش جامع مبانی فتوشاپ بروید و از یادگیری یه آموزه های مناسبی که آنجا در اختیار شما گذاشته شده است دریغ نکنید.
تدارک دوره حاضر با تمرکز بر طراحان:
در این دوره تمرکز مدرسین طهاکو در کار با ابزارهای فتوشاپ، متوجه طراحان هست. پس اگر چه ممکن هست سناریوها و بهره برداری های مختلفی در بکارگیری ابزارهای موجود در فتوشاپ وجود داشته باشد، اما ما برای پیش روی در کار با همین ابزارهای متداول فتوشاپ، در این دوره حاله حاضری که درش هستیم، آمده ایم و با در نظر گرفتن نیازهای طراحای گرافیکی، پروسه ای متفاوت در نحوه بکارگیری یه ابزارهای یاد شده برای تهیه و تدوینه آموزه هایمان را بکار گرفته ایم، البته ممکنه شما راه حل های خلاقانه دیگه خودتان را در کار با ابزارهای مشابه را داشته باشید و حتی در دوره بعدی مان که برایه عکاسان تهیه شده، یعنی آموزشه جامعه فتوشاپ عکاسی طهاکو، مهارت هاتون رو در کار با همین ابزارها باز هم ارتقاء بدهید، اما الان بیسه کار ما متوجه طراحان گرافیست هست و برای همین هم در کارمان بیشتر روی نحوه کار با ابزارها در رفع نیاز گرافیست های طراح تمرکز خواهیم داشت.
با این تفاسیر اگر صرفاً یک پیش زمینه در نحوه بکارگیری ابزارهای فتوشاپ داشته باشید براتون کفایت میکند، و می توانید با ما در این دوره همراه بشوید و پروسه های جدیدی برای رفع نیازهای طراحی فرا بگیرید.
در طول ویدئوهای آموزشی دوره حال حاضر ما پانلها را مجدد مرتب می کنم تا فضای کار و میز کارمان که همان اینترفیس نرم افزار فتوشاپ هست را توانسته باشیم در نهایت سادگی قرار داده باشیم، اینکار را می کنیم تا بتونیم روی ابزارهایی که قرار هست در این دوره آموزشی مان آنها را پوشش بدیم راحت تر متمرکز بشویم.
نحوه تنظیم محیط کاربری فتوشاپ:
اگر نمیدانید چطور فضا و محیط کاریتان را در فتوشاپ شخصی سازی کنید، حتماً سری به سرفصل های آموزشی ” ناوبری و فراخوانی اسناد گرافیکی” و “شخصی سازی رابط کاربری فتوشاپ” در آموزش جامع مبانی فتوشاپ طهاکو بزنید. (فصل های دوم و سوم) و آموزه های مرتبط با این مباحث را آنجا تماشا کنید. علاوه براین، ما معمولا بجای کار در مد استاندارد(standard) صفحه نمایش، در مد تمام صفحه (fullscreen) کار می کنیم. ما اینکار را می کنیم تا بتوانیم نهایت استفاده از اینترفیس نرم افزار فتوشاپ در صفحه نمایش را داشته باشیم.
نحوه تنظیمه صفحه نمایش را در دوره اخیره یعنی دوره مبانی فتوشاپ طهاکو آموزش دادیم ولی به عنوان یک مرور، اگه دوست دارید مثه ما در مد تمام صفحه بکارتان با فتوشاپ ادامه بدهید، پس: اول پیش بروید و یک سند در فتوشاپ باز کنید، بعد منوی View را انتخاب کنید و از گزینه Screen Mode حالت Full Screen Mode with Menu Bar را انتخاب کنید. اگرم از دوره مبانی خاطرتان باشد حتی می توانیم با هر بار فشار دادن کلید F از صفحه کلید هم بین مدهای مختلف صفحه نمایش جابجا بشویم.
کاربرد کلید میانبر F در فتوشاپ = جابجایی بین حالت های نمایش اینترفیس نرم افزار
اگر با تصاویره عکاسی شده کار می کنید، ممکن است بخواهید آموزش هایی که ما در طهاکو در دوره جامع Adobe Camera Raw ارائه کرده ایم را هم چک کنید، خب با دیدن این دوره اگر با پلاگین Camera Raw آشنایی نداشته باشید، یاد می گیرید، به چه صورت تصاویر با فرمته raw عرضه شده توسطه دستگاه عکاسی تان را قبل از استفاده در فتوشاپ تنظیم و شخصی سازی نمایید.