Skip to main content

چطور در اینونتور یک پروژه جدید ایجاد کنیم؟

create a practice project

در این ویدیوی آموزشی، گام به گام با هم پیش می‌رویم تا بتوانیم یک پروژه جدید در اینونتور بسازیم. هدف ما این هست که از این به بعد فایل‌های تمرینی پروژه را در این مسیر جدید به طور مجزا ذخیره کنیم.

لینک کمکی ( official link ) – در اینونتور چگونه مبادرت به ایجاد یک پروژه جدید کنیم؟ – درس 8

کار با پروژه در اتوکد اینونتور

حالا دیگر وقت این رسیده است که برویم سراغ پروژه‎‌ها و نگاهی به فایل‌‎های پروژه بیندازیم. در حقیقیت کاربرد این فایل‌ها، به این صورت است که: مادامی که شما در حال طراحی هستید، فایل‌های پروژه، برای اینونتور مشخص می‌کنند که فایل‌های با تمپلیت‌های مختلف را کجا ذخیره کند و کجا دنبال فایل‌های مورد نیاز خود بگردد. همانطوری که قبلاً هم اشاره کردیم، در قسمت بالا سمت راست صفحه داشبوردی home در پنل projects، به راحتی می‌توانیم بین پروژه‌های مختلف جابجا شویم.
اما از دیالوگ باکس این قسمت، امکان ساخت پروژه‌های جدید را نداریم.

ایجاد یک پروژه جدید در AutoCAD Inventor

باید بگوییم که، برای ساخت یک پروژه جدید باید بیایم به تب Get Started و از پانل launch، آیکنِ Projects را انتخاب کنیم.
در واقع کاری که می‎‌خواهیم انجام بدهیم ،این است که، یک پروژه جدید برای انجام کارهای تمرینی خود بسازیم.
یعنی هر موقع خاستید در اینونتور تمرین کنید، طوری که قصد نداشته باشید از این پروژه‌های پیش فرض نرم افزار، موجود در پنل projects استفاده کنید، این پروژه جدیدی که الان با هم ایجاد می‌کنیم، جایی است که فایل‌های شما حین تمرین، در آن ذخیره می‌شوند. به نظر ما این یک روش خیلی خوب است، که با آن می‌توانید فایل‌های پروژه‌ای که قرار است بعنوان تمرین تست کنیم را در یک قسمت جداگانه کنارِ هم، نگه داریم.
در پروژه‌های واقع در پنجره projects، دقیقاً همان پروژه‌هایی که در صفحه داشبوردی home قرار داشتند را هم می‌توانیم ببینیم.
این پایین هم یکسری اطلاعات اضافی راجب پروژه‌های ما است، که البته فعلاً قصد ندارم همه آنها را بررسی کنم. اما همانطور که ملاحظه می‌کنید یکسری اطلاعات پایه‌ای و اساسی در ارتباط با پروژه هستند.
اطلاعاتی مثل نوع پروژه که در اینجا از نوع SINGLE USER هستند و یا محل ذخیره شدن آنها، و این پایین‌تر هم می‌توانیم کتابخانه‌ها یا لایبرری‌هایی که به آنها لینک شده‌اند را ببینیم.
و همینطور یکسری اطلاعات پایه مثل META DATA مرتبط با پروژه ما هم می‌توانید ببینید. خب اجازه بدهید فعلاً پیش برویم و وقت خود را صرف این اطلاعات نکنیم.
خب من کمی پنجره projects را به اینصورت جابجا می‌کنم چرا که می‌دانم یکسری گزینه‌ها پایین این کادر قابل دسترس هستند، در این مرحله، من دکمه new را می‌زنم.

اعمال تنظیمات بر روی پروژه جدید

حالا باید مشخص کنیم که پروژه ما SINGLE USER یا تک کاربر باشد، خب؛ که باید در این حالت new single user project را انتخاب کنم و یا از نوع vault یا چند کاربر باشد، که در این صورت باید چک باکس new vault project را فعال کنم. خب باید بگویم که، پروژه‌های vault بیشتر برای کارهای تیمی و با مشارکت طراح‌های مختلف هستند.
برای همین ما باید همان گزینه اول یعنی SINGLE USER را انتخاب کنیم.
بسیار خب، وقتی که دکمه Next را بزنیم می‌توانیم اسم و محل ذخیره شدن پروژه خود را مشخص کنیم.
در این مرحله، من پیش می‌روم و یک پروژه به اسم Practice Files را ایجاد می‌کنم.
همانطور که ملاحظه کردید، همزمان با تایپ اسم پروژه، فولدر محل ذخیره شدن آن هم تغییر کرد و آپدیت شد.
ولی من نمی‌خواهم فایل‌های مرتبط با این پروژه را اینجا ذخیره کنم. در واقع من می‌خواهم آنها را در یک فولدر تمرینی روی دستکتاپ خود ذخیره کنم.
برای اینکار دکمه Browse for project location و در قسمت انتهایی این دیالوگ میزنم، تا پنجره Browse for folder باز شود و از اینجا می‌توانم Desktop را انتخاب کنم وسپس با زدن روی آیکن make new folder یک فولدر جدید می‌سازم و اسم این فولدر را هم Practice می‌گذارم؛ در نهایت اینتر را می‌زنم تا این فولدر ساخته شود وسپس اوکی می‌کنم.
حالا می‌توانید این بالا ببینید که اسم پروژه ما شده Practice Files و محل ذخیره شدن آن هم در یک فولدر به اسم Practice رویِ دسکتاپ است.
حالا اگر دکمه next را بزنم در پنجره ظاهر شده، این امکان را دارم که کتابخانه‌های مورد نیاز خود را در پنجره inventor project wizard، وارد کنم، که یک آپشن اختیاری است و یک مقدار پیشرفته‌تر از سطح این دوره می‌باشد، می‌شود گفت، نیاز قشر خاصی از متخصصان بحساب می‌آید و ما در این دوره به آن نمی‌پردازیم، خب من از آنها می‌گذرم، و اینجا هم دکمه Finish را می‌زنم.
حالا می بینید که اینجا، یک پروژه ی جدید به اسم practice files داریم و محل ذخیره شدن آن هم در دسکتاپ است. پس توانستیم با هم، یک پروژه جدید را ایجاد کنیم.
حالا هم دکمه ی done را می‌زنم.

باز کرد فایل‌های پروژه‌های مختلف

حالا چیزی که مهم است این است که، وقتی دکمه Open موجود در پنل launch در تب get started را بزنید، به طور پیشفرض، وارد فولدر practiceِ مذکورمان می‌شویم که در حال حاضر چیزی در آن قرار ندارد.
بنابراین می‌توانید پیش بروید و فایل‌هایی که می‌سازید را در این فولدر ذخیره کنید.
اما اگر از پنل projects موجود در تب home، یک پروژه دیگر را فعال کنیم، مثلاً من اگر بیام و پروژه inventor thaco essentials که در آموزه‌های قبلی هم از آن استفاده کردیم را انتخاب کنم و بعد آیکن Open را بزنم، همانطور که ملاحظه می‌کنید، ایندفعه فولدرهای زیادی در این قسمت وجود دارد که شامل فایل‌های تمرینی‌ای هستند که قبلاً ایجاد شدند.
و این موضوعی است که در ویدیوی بعدی به آن خواهیم پرداخت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوره ها
درس ها
Tha PMIS
طهاکو من
0