آموزش باز کردن و ویرایش اسناد PDF در مایکروسافت ورد
در این درس ابتدا مدرس یک سند pdf از قبل تعریف شده را در نرم افزار مایکروسافت باز نموده در آن تغییراتی ایجاد میکند و علاوه بر ذخیره سند با فرمت docx اقدام به خروجی گرفتن از محتوا به فرمت pdf نیز مینماید تا بتواند در نرم افزارهایی که فرمت پی دی اف را پشتیبانی میکنند اقدام به بهرهبرداری از محتویات صرفاً به فرمت خواندنی، بنماید.
فهرست مطالب
باز کردن فایل pdf در مایکروسافت ورد
خیلی از افراد نمیدانند که در محیط مایکروسافت ورد حتی اگر برگردیم برای مثال به ورد 2013 میتوانستیم فایلهای pdf را در محیط word باز کنیم، در آن تغییراتی ایجاد کنیم و بعد دوباره به فرمت pdf ذخیرهاش کنیم. (البته برای فایلهای پی دی اف فارسی فونتها به هم میریزه و بهتر است که از نرمافزارهای تبدیل فرمت pdf به word استفاده کنیم که باز هم در اکثر مواقع مشاهده شده زبان فارسی را پشتیبانی نمیکنند-بگذریم.) این کار را الان میخواهیم در همین فیلم آموزشی برای یک فایل (لاتین) انجام بدهیم. (بدون نیاز به نرمافزار واسط)
همانطورکه میبینید من از قبل همهی فایلها را بستم.
میخواهیم به تب file برویم، گزینه open را انتخاب کنیم و فولدر chapter1 را از فایلهای تمرینی browse کنیم.
فایلی به نام landon hotel press release را میبینید. همانطور که میبینید سند مذکور، یک فایل با فرمت pdf است. به معنی فقط خواندنی، که البته این فرمت قابل تبدیل به فرمت ورد است و میتوانید آن را به یک سند ورد تبدیل کنید.
تبدیل سند pdf در word
بعد از انتخاب و کلیک کردن روی open یک پیغام میبینیم.
نرم افزار word میخواهد فایل pdf را به فرمتی تبدیل کند که در ورد قابل ویرایش باشد.
اینکار اندکی زمان میبرد و این زمان بستگی به طول سند دارد و اینکه برای مثال چه میزان اشکال گرافیکی در آن است. در مورد سند ما که یک سند خیلی کوتاه متنی است وقتی روی ok کلیک میکنم تا تبدیل را انجام بدهد، فقط یک ثانیه زمان میبرد تا فایل را با نرم افزار ورد باز کند.
ویرایش سند پی دی اف در Microsoft Word
حالا یک سند word داریم، مثل هر word document دیگری میتوانیم پیش رفته و تغییرات ایجاد کنیم. اجازه بدهید که تاریخ را از ژانویه 2014 به مثلاً اکتبر 2015 تغییر بدهیم.
تنظیمات ذخیره داکیومنت ورد به فرمت pdf
حالا اگر بخواهیم سند را به فرمت pdf برگردانیم و ذخیره کنیم، باید به تب file و گزینه save as برویم.
از قسمت یاد شده، انتخاب کنید که کجا میخواهید فایل را ذخیره کنید.
من روی browse کلیک میکنم و اینبار هم دسکتاپ خود را به عنوان محل ذخیره فایل انتخاب میکنم.
میخواهم با همین نام ذخیره شود، ولی نه با فرمت word document.
دراپدان لیست را باز میکنم و گزینه pdf را پیدا میکنم.
حالا که فرمت pdf انتخاب شد، ما دو گزینه برای بهینه کردن سند داریم، گزینه standard گزینه پیشفرض است، و زمانی استفاده میشود که بخواهید فایل را در هر شبکهای بصورت آنلاین منتشر کنید و یا از ان پرینت بگیرید. بد نیست بدانید چون فایلهای با فرمت ورد در هنگام باز شدن از یک سیستم تا سیستم دیگر، بدلیل نداشتن برخی از پیش تعریفهای نصبی مثل ورژن آفیس سیستم مقابل یا نداشتن فونتهای سفارشی موجود در سیستم ما یا حتی ضعیف بودن گرافیک سیستم مقابل، ممکن است کمی به هم بریزند؛ پس معمولاً برای اشتراکگذری و یا حتی پرینت چون معمولاً سیستم ما به چاپگرها وصل نیست، اول فایل را به فرمت pdf تبدیل میکنم، سپس فایل همانطور که در سیستم ما نشان داده میشود در سیستمهای دیگر هم به همین شکل نشان داده میشود. اما اگر قصد پرینت و چاپ آنرا ندارید و فقط بخواهید آن را در یک وبسایت قرار بدهید، میتوانید سند را با انتخاب گزینه minimum size(publishing online) کوچک کنید.
من فکر میکنم ممکن است که از سند پرینت بگیرم. سند مورد بحث، یک memo و یادداشت است. پس من گزینه استاندارد را میگذارم به حالت انتخاب بماند.
نرم افزار باز کردن سند پی دی اف
یک چک باکس را هم در قسمت مذکور میبینید که میگوید فایل بعد از اینکه به فرمت pdf ذخیره شد باز بشود، یعنی اگر شما نرمافزار adobe reader را نصب دارید، بعد از اینکه روی save کلیک کردید تا فایل save بشود، به طور خودکار فایل برای ما باز شود. اگر adobe reader را ندارید، به صورت رایگان میتوانید آنرا از سایت adobe.com دانلود کنید.
خب خیلی هم خوب اجازه بدهید ادامه بدهیم.
پس سند دوباره به فرمت pdf برگشت.
میبینید که بلافاصله هم با adobe reader باز شد.
حالا داریم به فایل pdf جدیدی نگاه میکنیم که من در محیط مایکروسافت ورد، آنرا باز کردم؛ تغییراتی در آن ایجاد کردم و دوباره به فرمت pdf آنرا برگرداندم.
میتوانیم این برنامه را ببندیم، و بعد هم به تب file برنامه ورد خود میرویم و گزینه close را انتخاب میکنیم تا نسخه ی ورد سند که به آن نیازی هم نداریم بدون ذخیره بسته شود.
روی گزینه ی don’t save کلیک کنید.
خب حالا از اینجا ادامه می دهیم و میتوانیم از اول شروع به باز کردن یک فایل حالا چه pdf یا هر فرمت دیگری بنماییم.
parvaneh changanian
من يه فايل پي دي اف فارسي دارم ولي وقتي تبديل مي كنم متن بهم ميريزه ميشه كمكم كنين؟؟
طهاکو
دلیل قدیمی بودن سند شما هست. از PDF Pro استفاده کنید.
parvaneh changanian
سلام من طبق فرمايشتون پي دي اف پرو را هم نصب كردم ولي مناسفانه بعد از تبديل متن بهم ريخته و ناخوانا شد
طهاکو
در مرورگر کروم یا موزیلا کلیدهای Ctrl+O صفحه کلید رو بکار ببرید و سندتون رو باز کنید، سپس با Ctrl+A و سپس Ctrl+C محتوا را کپی کنید.
اگر سندتون حاوی تصویر هم هست نرم افزار Able2Doc Professional نیز پیشنهاد می شود.
از Google Docs هم می تونید استفاده کنید به اینصورت که از گزینه New و سپس گزینه File Upload استفاده کنید.
در نهایت اگر باز هم به مشکل برخوردید پلتفروم آنلاین eboo دات ir را امتحان کنید.
geese1986
با گوشی اندروید چگونه اینکارو انجام بدیم؟ برای متنهای فارسی؟ ممنون
طهاکو
براحتی از اپلیکیشن های تبدیل پی دی اف به ورد استفاده کنید. نظیر LightPDF یا OfficeSuite یا Able2Extract PDF Converter. در صورت تمایل هم می توانید از مبدل های آنلاین نظیر eboo دات ir استفاده کنید.
emi
آقایون داداشام
اصلا نیاز به برنامه نیست برید تو همین سایت گوگولی خودمون سرچ کنید pdf to word 3 4 تا لینک اول و سایتایی که میاره تست کنید حله…