Skip to main content

آموزش باز کردن و ویرایش اسناد PDF در مایکروسافت ورد

Opening and editing PDF documents

در این درس ابتدا مدرس یک سند pdf از قبل تعریف شده را در نرم افزار مایکروسافت باز نموده در آن تغییراتی ایجاد می‌کند و علاوه بر ذخیره سند با فرمت docx اقدام به خروجی گرفتن از محتوا به فرمت pdf نیز می‌نماید تا بتواند در نرم افزارهایی که فرمت پی دی اف را پشتیبانی می‌کنند اقدام به بهره‌برداری از محتویات صرفاً به فرمت خواندنی، بنماید.

لینک کمکی ( official link ) – آموزش نحوه باز کردن و سپس ویرایش سند با فرمت پی دی اف (pdf) با مایکروسافت ورد – درس 8

باز کردن فایل pdf در مایکروسافت ورد

خیلی از افراد نمی‌دانند که در محیط مایکروسافت ورد حتی اگر برگردیم برای مثال به ورد 2013 می‌توانستیم فایل‌های pdf را در محیط word باز کنیم، در آن تغییراتی ایجاد کنیم و بعد دوباره به فرمت pdf ذخیره‌اش کنیم. (البته برای فایلهای پی دی اف فارسی فونت‌ها به هم می‌ریزه و بهتر است که از نرم‌افزارهای تبدیل فرمت pdf به word استفاده کنیم که باز هم در اکثر مواقع مشاهده شده زبان فارسی را پشتیبانی نمی‌کنند-بگذریم.) این کار را الان می‌خواهیم در همین فیلم آموزشی برای یک فایل (لاتین) انجام بدهیم. (بدون نیاز به نرم‌افزار واسط)
همانطورکه می‌بینید من از قبل همه‌ی فایل‌ها را بستم.
می‌خواهیم به تب file برویم، گزینه open را انتخاب کنیم و فولدر chapter1 را از فایل‌های تمرینی browse کنیم.
فایلی به نام landon hotel press release را می‌بینید. همانطور که می‌بینید سند مذکور، یک فایل با فرمت pdf است. به معنی فقط خواندنی، که البته این فرمت قابل تبدیل به فرمت ورد است و می‌توانید آن را به یک سند ورد تبدیل کنید.

آموزش باز کردن سند پی دی اف در نرم افزار ورد
باز کردن فایل pdf در مایکروسافت ورد

تبدیل سند pdf در word

بعد از انتخاب و کلیک کردن روی open یک پیغام می‌بینیم.
نرم افزار word می‌خواهد فایل pdf را به فرمتی تبدیل کند که در ورد قابل ویرایش باشد.
اینکار اندکی زمان می‌برد و این زمان بستگی به طول سند دارد و اینکه برای مثال چه میزان اشکال گرافیکی در آن است. در مورد سند ما که یک سند خیلی کوتاه متنی است وقتی روی ok کلیک می‌کنم تا تبدیل را انجام بدهد، فقط یک ثانیه زمان می‌برد تا فایل را با نرم افزار ورد باز کند.

تبدیل کردن یک سند فقط خواندنی پی دی اف در ورد
کانورت سند pdf در word

ویرایش سند پی دی اف در Microsoft Word

حالا یک سند word داریم، مثل هر word document دیگری می‌توانیم پیش رفته و تغییرات ایجاد کنیم. اجازه بدهید که تاریخ را از ژانویه 2014 به مثلاً اکتبر 2015 تغییر بدهیم.

تنظیمات ذخیره داکیومنت ورد به فرمت pdf

حالا اگر بخواهیم سند را به فرمت pdf برگردانیم و ذخیره کنیم، باید به تب file و گزینه save as برویم.
از قسمت یاد شده، انتخاب کنید که کجا می‌خواهید فایل را ذخیره کنید.
من روی browse کلیک می‌کنم و اینبار هم دسکتاپ خود را به عنوان محل ذخیره فایل انتخاب می‌کنم.
می‌خواهم با همین نام ذخیره شود، ولی نه با فرمت word document.
دراپ‌دان لیست را باز می‌کنم و گزینه pdf را پیدا می‌کنم.
حالا که فرمت pdf انتخاب شد، ما دو گزینه برای بهینه کردن سند داریم، گزینه standard گزینه پیشفرض است، و زمانی استفاده می‌شود که بخواهید فایل را در هر شبکه‌ای بصورت آنلاین منتشر کنید و یا از ان پرینت بگیرید. بد نیست بدانید چون فایل‌های با فرمت ورد در هنگام باز شدن از یک سیستم تا سیستم دیگر، بدلیل نداشتن برخی از پیش تعریف‌های نصبی مثل ورژن آفیس سیستم مقابل یا نداشتن فونت‌های سفارشی موجود در سیستم ما یا حتی ضعیف بودن گرافیک سیستم مقابل، ممکن است کمی به هم بریزند؛ پس معمولاً برای اشتراک‌گذری و یا حتی پرینت چون معمولاً سیستم ما به چاپگرها وصل نیست، اول فایل را به فرمت pdf تبدیل می‌کنم، سپس فایل همانطور که در سیستم ما نشان داده می‌شود در سیستم‌های دیگر هم به همین شکل نشان داده می‌شود. اما اگر قصد پرینت و چاپ آنرا ندارید و فقط بخواهید آن را در یک وبسایت قرار بدهید، می‌توانید سند را با انتخاب گزینه minimum size(publishing online) کوچک کنید.
من فکر می‌کنم ممکن است که از سند پرینت بگیرم. سند مورد بحث، یک memo و یادداشت است. پس من گزینه استاندارد را می‌گذارم به حالت انتخاب بماند.

نحوه تنظیم پی دی اف با ورد
تنظیمات ذخیره داکیومنت ورد به فرمت pdf

نرم افزار باز کردن سند پی دی اف

یک چک باکس را هم در قسمت مذکور می‌بینید که می‌گوید فایل بعد از اینکه به فرمت pdf ذخیره شد باز بشود، یعنی اگر شما نرم‌افزار adobe reader را نصب دارید، بعد از اینکه روی save کلیک کردید تا فایل save بشود، به طور خودکار فایل برای ما باز شود. اگر adobe reader را ندارید، به صورت رایگان می‌توانید آنرا از سایت adobe.com دانلود کنید.
خب خیلی هم خوب اجازه بدهید ادامه بدهیم.
پس سند دوباره به فرمت pdf برگشت.
می‌بینید که بلافاصله هم با adobe reader باز شد.
حالا داریم به فایل pdf جدیدی نگاه می‌کنیم که من در محیط مایکروسافت ورد، آنرا باز کردم؛ تغییراتی در آن ایجاد کردم و دوباره به فرمت pdf آنرا برگرداندم.
می‌توانیم این برنامه را ببندیم، و بعد هم به تب file برنامه ورد خود می‌رویم و گزینه close را انتخاب می‌کنیم تا نسخه ی ورد سند که به آن نیازی هم نداریم بدون ذخیره بسته شود.
روی گزینه ی don’t save کلیک کنید.
خب حالا از اینجا ادامه می دهیم و می‌توانیم از اول شروع به باز کردن یک فایل حالا چه pdf یا هر فرمت دیگری بنماییم.

متداول ترین نرم افزار پی دی اف
نرم افزار باز کردن سند پی دی اف

نظرات (7)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوره ها
درس ها
طهاکو من
0