Skip to main content

آشنایی و درک آپشنهای در دسترس برای ستون داده‌ها در پنجره column Properties

Understanding data column options

با مشاهده این درس متوجه این موضوع میشوید که چگونه با اعمال تنظیمات تخصصی بر روی ستونهای پایگاه داده، اقدام به خلق ویژگیهای جدید بر روی جدولهای طراحی شده در پایگاه داده اس کیو ال سرور بنمایید.

لینک کمکی (official link) – شماره گذاری سطرهای جدول پایگاه داده SQL Server با تخصیص ستون ID

تنظیمات در دسترس زمان طراحی جدول در SQL

حالا اجازه بدهید که در هنگام ایجاد یا طراحی جدول، آپشنهای بیشتری که با آنها سروکار داریم را بررسی کنیم.
بنابراین به جدولی که در تمرین قبلی ایجاد کردیم، برمیگردیم، people table، روی آن راست کلیک میکنیم ودومین گزینه از بالا را با نام design انتخاب میکنیم و آن رابطی را شبیه رابطی که هنگام ایجاد جدول دیدیم، باز میکند.
بنابراین من اینجا میتوانم یک ستون دیگر اضافه کنم.

تخصیص ID به فیلدهای جدول

من دوست دارم الان این کار را انجام بدهم. این ستون که میخواهیم اضافه کنیم مربوط به فیلد ID است. یک فیلد آی دی، یک شناسه منحصر به فردی را برای هر سطر از این جدول فراهم میکند. مثلاً اگر دو نفر نام و نام خانوادگی مشابهی داشته باشند، ما باید راهی برای تشخیص این دو نفر از همدیگر را داشته باشیم. بنابراین یک ستون که شماره‌های آن مخصوص هر سطر است را ایجاد میکنیم.
من این ستون را PersonID نامگذاری میکنم و برای Data Type، integer را استفاده میکنم. که مخفف آن int است، تیک چک باکس را هم برای allows null برمیداریم چون نمیخواهیم مقدار null بگیرد. اینطور بگویم نمیخواهم این سلول من خالی باشد و میخواهم همیشه حاوی یک مقدار یک باشد.
آپشنهای دیگری برای تنظیم ستون وجود دارد که در نیمه پایینی این رابط هستند.
بنابراین به طور معمول در یک رابط و صفحه مایکروسافت، دستورات کلی‌تر در سمت چپ صفحه نمایش هستند و زمانی که به سمت راست میرویم، خاصتر میشوند. ولی این واقعیت برای این محیط کمی صادق نیست و اینجا در این محیط design گزینه‌ها کمی غیر معمولتر در اختیار ما هستند. به طور کلی اینطور بگویم که اینجا کمی خاص است.
در اینجا، ما از نیمه پایینی رابط استفاده میکنیم به جای اینکه از سمت راست رابط استفاده کنیم.

اعمال تغییرات در بخش Column properties در حین طراحی جدول

اما اینجا در نیمه پایینی ما Column properties را میبینیم. سایز آنرا تنظیم میکنیم تا گزینه‌های بیشتری را بتوانیم ببینیم.
ما برخی از چیزهای کلی که در نیمه بالایی تنظیم کردیم را میبینیم. مثل the name ،data type، و اینکه آیا تیک برای allow nulls وجود داشته باشد یا نه.
و بعد از آن زمانی که ما به سمت پایین حرکت میکنیم، میتوانیم آیتمهای دیگری را ببینیم.
چیزی که من به آن علاقه‌مند هستم identity specification است. اگر یک ستون را روی identity تنظیم کنیم دستگاه به صورت اتوماتیک برای آن شماره می‌اندازد و معمولاً از یک شروع میکند. و بعد از آن برای هر ردیف بعدی یکی افزایش پیدا میکند.
من identity specification را روی yes تنظیم میکنم. اگر اینجا شما دقت کنید میبینید اینجا نمیتوانید آن را تغییر بدهید.
راه آن این است که باید این قسمت از رابط را گسترش بدهم. برای اینکار سمت چپ کلمه Identity Specification روی مثلث کوچک کلیک و آنرا تبدیل به یک مثلث رو به پایین میکنم.
با گسترش آن 3 ردیف زیر عبارت Identity Specification ظاهر میشود.
بالاترین آن identity است که من میتوانم آنرا به راحتی به yes تغییر بدهم و سپس آن 2 مقدار دیگر را به صورت اتوماتیک پر میکند. identity increment و identity seed هم یک میشوند. و این دو تا عدد یعنی اینکه آن سلول جدول ما با شماره یک شروع میشود و برای هر سطر بعد یک واحد افزایش پیدا میکند.

مشاهده نتایج

با آن خیلی خوشحالم. من میخواهم پیش بروم و کادر را ببندم.
از من میپرسد آیا میخواهم تغییرات را ذخیره کنم یا نه؟
روی yes کلیک میکنم و حالا میتوانم به داده دوباره نگاه کنم.
روی نام جدول راست کلیک میکنم و Top 1000 Rows را انتخاب میکنم.
اکنون ما شاهد یک ستون جدید با نام PersonIDهستیم. و میبینیم که دستگاه به طور اتوماتیک یک مقدار برای آنها گذاشته و آن این عمل را ادامه خواهد داد. برای سطر بعدی PersonID شماره 3 خواهد گرفت و سطر بعد از آن شماره 4 و همینطور ادامه پیدا میکند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوره ها
درس ها
طهاکو من
0