Skip to main content

معرفی پلاگین ها و بررسی کارآیی آنها

What are plugins and how do they work

این درس به بررسی تخصصی پلاگین‌های وردپرس می‌پردازد؛ از تعریف و معرفی پلاگین به عنوان افزونه‌های قابل انعطاف که امکان گسترش کارایی وردپرس را فراهم می‌کنند، تا نحوه نصب، فعال‌سازی، به‌روزرسانی مستقل و مدیریت آن‌ها. هدف این دوره، ارائه یک چارچوب کاربردی و تخصصی برای انتخاب و استفاده از پلاگین‌های مناسب بدون نیاز به تغییر در کد اصلی است، به‌طوری که کاربران متخصص بتوانند بر اساس نیازهای دقیق وب‌سایت خود، افزونه‌های متنوعی مانند lightbox و سایر پلاگین‌های پیشرفته را به کار گیرند.

لینک کمکی (official link) – افزونه‌های WordPress: راهنمای جامع نصب، مدیریت و بهینه‌سازی سایت

تم ها مشخص می کنند که محتواتون چطور در صفحه اصلی سایت وردپرس­تون نمایش داده بشه. پلاگین ها افزونه هایی هستن که عیناً مثل یک رابط به وردپرس متصل میشن تا ویژگی ها و کارآیی های جدیدی رو بهش اضافه کنن. با اینکه وردپرس بطور پیش فرض قوی و خوب هست، با پلاگین ها می تونید وردپرس رو خیلی بیشتر گسترش بدید.

در این سرفصل آموزشی به جزئیات پلاگین ها می پردازیم؛ اینکه چطور اون پلاگینی که نیازداریمش رو پیدا کنیم و چگونه نصبشون کنیم. کی أزشون استفاده کنیم و همه و همه این مسائل رو بررسی می کنیم.

اما اول بیاید ببینیم پلاگین ها چی هستن و چطور کار می کنن؟

همونطور که بارها در خلال این دوره آموزشی بهتون یادآور شدم، پلاگین ها برنامه های کوچیکی هستن که میشه به برنامه وردپرس اضافه­شون کرد تا کارایی اش رو بسته به اون نیازی که بخاطر رفعش بسراغ پلاگین ها رفتیم؛ رو گسترش بدیم. پلاگین های متنوعی رو داریم. از پلاگین های ساده گرفته مثل پلاگین lightbox که أزش بعنوان یک ایجاد کننده گالری های تصاویر یاد میشه تا پلاگین های خیلی پیشرفته دیگه ای رو داریم شبیه پلاگین هایی که وردپرس رو به یک پلتفروم تجارت الکترونیک یا شبکه های اجتماعی تبدیل میکنن.

دلیل مفید بودن و محبوبیت پلاگین ها این هست که اونها در کنار وردپرس قرار میگیرن و می تونید اونها رو بطور اختیاری اضافه کنید؛ و بدلخواه فعال یا غیر فعال و حذفشون بکنید.

وقتی پلاگین نصب شد میشه فعالش کرد و أزش استفاده کرد؛ میشه غیرفعالش کرد بدون اینکه یک همچین عملکردی پیامد جدی برای سایت داشته باشه.

چونکه مستقل از وردپرس هستند توسعه دهنده گان پلاگین می تونن آپدیت های مستقل ارائه بدن تا ویژگی های جدید و بهتر فراهم کنن و مشکلات رو برطرف بکنن و هر وقت نسخه جدیدش رو آماده ریلیز و انتشار کردن خیلی بهتون اطلاع رسانی کنن.عیب پلاگین ها این هست که تعداد خیلی زیادی پلاگین وجود داره و خیلی هاشون دقیقاً کار یکسانی رو برای ما انجام میدن. فهمیدن اینکه کی به پلاگین نیاز دارید و کدوم رو استفاده کنید می تونه چالش بر انگیز باشه.

برای همین ویدئوی آموزشی بعدی رو فقط به همین موضوع اختصاص دادم. خبر خوبش اینجا هست که وقتی یک پلاگین پیدا کردید و مناسب بنظر رسید اون پلاگین می تونه تمام مشکل تون رو رفع کنه بدون اینکه به برنامه نویس نیاز داشته باشید. انوقت شما تنها کاری که باید بکنید این هست که پلاگین رو بسته به ایده مدنظرتون تنظیمش کنید و اینجاست که میشه گفت کارتون تموم شده و می تونید به کارهای دیگه برای تنظیم دقیق وب سایت تون بپردازید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوره ها
درس ها
Tha PMIS
طهاکو من
0