Skip to main content

نحوه پیدا کردن، ارزیابی و انتخاب پلاگین ها

Finding, vetting, and selecting plugins

این درس به بررسی جامع فرآیند یافتن، ارزیابی و انتخاب افزونه‌ها در وردپرس می‌پردازد و با نگاهی دقیق به شاخص‌هایی مانند تعداد نصب، امتیازدهی، نظرات کاربران و تاریخچه به‌روزرسانی، راهنمایی می‌کند که چگونه افزونه‌های قابل اعتماد و متناسب با نیازهای تخصصی انتخاب شوند؛ علاوه بر این، تأکید ویژه‌ای بر ارزیابی تأثیر افزونه‌ها بر سرعت سایت و بهینه‌سازی سئو شده است تا کاربران بتوانند با بهره‌گیری از استانداردهای به‌روز، عملکرد سایت خود را ارتقا دهند و از امکانات و پشتیبانی فنی مناسب بهره‌مند شوند.

لینک کمکی (official link) – راهنمای جامع انتخاب افزونه‌های وردپرس: Finding, Vetting & Selecting Plugins با نکات سئو حرفه‌ای

مثل تم ها می تونید مستقیماً از داخل پنل ادمین بین تمام پلاگین هایی که در فهرست رسمی سایت وردپرس قرار دارن و اونجا بطور دائمی و در یک محیط امنی دارن میزبانی میشن، جستجو کنید و اونها رو نصب کنید. قبل از اینکار بیاید به فهرست خود پلاگین ها یک نگاهی بندازیم.

یکی از اولین سؤالاتی که مردم موقع استفاده از وردپرس میپرسن این هست که چه پلاگین هایی رو باید نصب بکنیم؟ با این سوال متداول، معمولاً به فهرست پلاگین ها هدایت میشن و به اونجا میرن و به دنبال محبوب ترین پلاگین ها میگردن. اگه شما جزء این افراد هستید بذارید خیالتون رو راحت کنم، پیدا کردن پلاگین ها ربطی به جستجو در پلاگین های پیشنهاد شده نداره.

پس بنظرتون باید چکار کنیم؟ باید ببینید سایت شما چه چیزی نیاز داره و بهترین گزینه توصیه شده رو براش انتخاب کنید. بذارید یک مثال بزنم از اینکه وقتی به یک پلاگین پیدا می کنید چطوری منطقی بهش پاسخ مناسب بدین. فرض کنید میخاید یک فرم تماس به سایت تون اضافه کنید. خب؛ اگر در فهرست پلاگین ها contact رو بطور مستقیم جستجو کنید با صدها انتخاب مواجه میشید. شما از کجا باید بعنوان یک تازه کار چطوری بدونید که کدوم رو باید استفاده کنید. یکسری ابزارها در فهرست و ایندکس پلاگین ها هم در نسخه ایندکس شده در سایت وردپرس دات اورگ و هم در پانل ادمین سایت تون و در بخش پلاگین ها قرار داره، که بهتون می تونن برای رفع این سوال که آیا این پلاگین مناسب کارم هست یا نه کمکتون کنن. تمام پلاگین ها با نام؛ لوگو؛ ناشر و metadata فهرست شدند.

در metadata می بینید که این پلاگین روی چند تا سایت نصب شده؛ میانگین امتیازش چقدر هست و چند نفر بهش امتیاز دادن. حتی یک لینک به نقدهای پلاگین هم وجود داره. با این اطلاعات می تونید بسیاری از پلاگین ها رو بررسی کنید؛ شروع به آنالیزشون با این اطلاعات کنید تا نهایتاً بعد از این بررسی تون أزشون مطمئن بشید. بعنوان مثال یک پلاگین که صدها دانلود فعال داره و فقط دو تا نقد خوب داره بهتر از پلاگینی هست که هزاران دانلود فعال و 20 تا نقده خوب داره.

به همین ترتیب، همچنین پلاگینی که پنج ستاره و 400 مصرف کننده داره بهتر از پلاگینی هست که 4 ستاره و 40000 مصرف کننده فعال داره. این آنالیز منطقی ای هست که هر کدوم از شما می تونید براحتی انجامش بدید.

در اینجا باید از قضاوت خودتون استفاده کنید تا با یک تفکر انتقادی بتونین بهترین گزینه رو بعنوان راه حلی برای نیازتون به یک پلاگین انتخاب بکنید. وقتی پلاگین مورد نظرتون رو پیدا کردید و خاستین أزش استفاده کنین در اینترنت بدنبال نقدهای اون بگردید. مردم معمولاً نقد و آموزش های پلاگین ها رو می نویسن. و حتی ما هم در کتابخانه اطلاعات طهاکو دات آی آر از این افراد و از این مطالب نقد گون در وبلاگ طهاکو هم داریم و با خوندن این نقدها می تونید متوجه بشید که اون پلاگین ارزش دانلود رو داره یا نه. اگه با همه این اوصاف فکر می کنید که گزینه مناسب رو پیدا کردید در سایتتون امتحانش کنید.

من معمولاً چهار یا پنج یا حتی 10 تا پلاگین رو تست می کنم تا انتخاب نهایی رو انجام بدم. وقتی اینکار رو می کنم معمولاً گزینه انتخابی ام رو با یک پلاگینی که چند ماه یا چند سال قدیمی تر هست عوض می کنم هیچ اشکالی نداره.

در نهایت فقط پلاگین هایی رو نگه دارید که أزشون استفاده می کنید. اگر یک پلاگین رو تست کردید و دیدید کار نمیکنه اون رو پاکش کنید. اگر یک پلاگین رو غیر فعال کردید و دیگه بهش نیازی ندارید؛ باز هم پاکش کنید و اصلاً نگرانش نباشید چون بعداً می تونید یک ورژن جدیدترش رو دانلود و نصب کنید. نگه داشتن پلاگین های غیرفعال فضا رو اشغال میکنه و باعث ایجاد مشکلات امنیتی میشه.

بهتر هست همیشه سایت وردپرس تون رو تمیز و مرتب نگه دارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوره ها
درس ها
Tha PMIS
طهاکو من
0