بررسی رابطهای project manager اتوکد الکتریکال
در آموزه ویدئویی حاضر دانش پژوهان با نحوه بکارگیری و استفاده از رابط های پانل project manager نرم افزار اتوکد الکتریکال بطور کامل آشنا خواهند شد.
فهرست مطالب آموزش
project manager اتوکد الکتریکال
خب ما همچنان داریم ویژگیهای پانل پراجکت منیجر را در این سر فصل حاضر از دوره آموزشی اتوکد الکتریکال بررسی میکنیم و هنوز هم نگاهی به مباحث مربوط به نحوه استفاده از فایلهای پروژه داریم و همین حالا هم شاهد نمایی از یکی از همین فایلهای ترسیمی پروژهها هستیم. تا اینجا کار دیگر متوجه این موضوع شدیم که، تنها کاری که ما برای شروع بکار با یک پروژه الکتریکالی باید انجام بدهیم، این است که بیایم و پروژههای کاری را با استفاده از پالتی که همیشه در سمت چپ صفحه با عنوان project manager تعبیه شده؛ سفارشی کنیم. پس project manager درست در اینجا واقع شده است.
خب؛ بگذارید قبل از شروع مباحث موردی که قبلاً به شما آموزش داده بودم را با هم مرور کنیم.
خب، دقت کنید که اگر من روی ضربدر این قسمت کلیک کنم، پانل پراجکت منیجر بسته میشود و ما دیگر نمیتوانیم آنرا در صفحه ببینیم و تنها با صفحهdrawing area ما که حاوی ترسیم است، مواجه میشویم. به هرحال ممکن است که احیاناً شما اتوکد الکتریکال را باز کنید و پراجکت منیجر را در صفحه نداشته باشید، برای برگرداندن آن کافی است به تب project در نوار ریبون بروید و روی گزینه manager در اینجا کلیک کنید، با اینکار پراجکت منیجر شما به صورت اتوماتیک به صفحه برمیگردد.
پس نگران این موضوع نباشید که پراجکت منیجر را در صفحه ندارید چون همیشه راهی برای برگرداندن آن وجود دارد. ممکن است گاهی اوقات خود شما یا یک شخص دیگر سهوی و اشتباهی پراجکت منیجر را ببندید، پس برگرداندن آنرا باید بدانید کار سختی نیست و اینها را گفتم تا در کار خود همیشه نهایت انعطاف پذیری را بتوانید داشته باشید.
خب؛ و اما پیشنهاد و توصیه من به شما این است که بگذارید همیشه، باز هم تأکید میکنم همیشه و همیشه، پراجکت منیجر در صفحه فعال و درست همینجا باقی بماند. خاطرتان است که در ویدئوی آموزشی قبلی راجع به اهمیت و نقش اساسی فایلهای WDP در فایلهای قابل تعریف برای یک پروژه تأکید فراوان داشتم، اهمیت پراجکت منیجر در اتوکد الکتریکال هم به این صورت است. و وجود این پانل جلوی دید یک دیزاینر الکتریکالی یکی از بخشهای اساسی، اصلی و ضروری در اتوکد الکتریکال است و به همین دلیل است که من به کرات در این دوره آموزشی از آن نام میبرم.
ایجاد یک پروژه جدید از پالت project manager
حالا که فهمیدیم رابط کاربری project manager اینجا قرار میگیرد بیایید به جزئیات رابط پراجکت منیجیر بپردازیم وببینیم که چطور کار میکند؟
اگر دقت کنید آیکونهای کوچکی را در بالا رابط پراجکت منیجر میبینید.
حالا اگر اجازه بدهید بطور مختصر میخواهیم نگاهی به این آیکونها داشته باشیم و ببینیم هر کدام از اینها چه کاری را انجام میدهند.
خب؛ اگر به بالا بیاییم اولین آیکونی که میبینیم open projectاست که در ویدئو قبلی به آن پرداختیم اما بعد از آن آیکون new project دیده میشود و من برای ایجاد پروژه جدید از آن استفاده میکنم و اگر الان روی آن کلیک کنم، میبینید که یک پنجره جدید به اسم create new project برای ما باز میشود. همانطور که از اسم آن مشخص است اینجا میتوانیم پروژههای جدید را تعریف کنیم و این پنجره این امکان را به من میدهد که محل قرارگرفتن پروژه را در بخش location سفارشی و مشخص کنم، یادتان به مسیر دیفالتی که پروژههای اتوکد الکتریکال آنجا سفارشی میشدند است؟
همچنین این پنجره به من این امکان را هم میدهد که بتوانم یک فولدر جدید به اسمی که در فیلد Name برای همین پروژه خاص تعریف شده ایجاد کنم. اینکار را با زدن تیک چک باکسCreate Folder with Project Name میشود انجام داد. مثلاً اگر من اسم پروژه را ShA بگذارم و تیک چک باکس Create Folder with Project Name را بزنم، در مسیر پروژهها یک فولدر به اسم ShA ایجاد میشود. باز هم بگویم ShA برگرفته از نام و فامیلمن است یعنی شکوفه احمدی.
همچنین امکان این را هم به من میدهد که بتوانم تنظیماتِ فایلهایِ آخرین پروژهای که روی آن کار می کردم را برای پروژه حاضر کپی کنم، همانطور که دیدید ما معمولاً روی پروژه دیفالت کار میکردیم پس پروژه اخیر ما همان wddemo بود و اینجا هم میبینید که در قسمت copy Settings from project File؛ نرم افزار ما را به سمت پروژه دیفالت یعنی wddemo.wdp راهنمایی میکند.
میتوانم با کلیک روی گزینه browse بگردم و جزئیات هر پروژهای که میخواهم برای ایجاد این پروژه جدید در نظر گرفته شود را انتخاب کنم.
افزودن descriptions به پروژه الکتریکال
ضمناً اگر روی descriptions کلیک کنم، صفحه جدیدی باز میشود و میتوانم descriptions های مد نظر در این پروژه را در بخشهای مشخص شدهline1 ، line2 و line3 و … بنویسم و در طول کار خیلی راحت بیام و از این descriptions ها استفاده کنم. وجود این آپشن به این معنی است که کار ما راحتتر شده و نیازی نیست هر بار که میخواهم descriptions ها را در title blocks خاصی تنظیم کنیم، بخواهم مجدداً بیایم و اطلاعات را دوباره از نو وارد کنیم.
کافی است هر وقت خواستم descriptions های یک پروژه را تغییر بدهم، صرفاً بیایم و روی پروژه از پالت پراجکت منیجر کلیک راست کنم و گزینه descriptions را انتخاب کنم، آنوقت همین پنجره باز میشود و میتوانم تغییرات مد نظر را برای رویژنهای جدید نقشه اعمال کنم.
برای مثال این title blocks های پروژه اتوکد الکتریکال من را در نظر بگیرید، میتوانم این لاینها را یعنی (line1 ، line2 و…) را به شما لینک کنم و توضیحاتی مثل Job Number، Drawing Number، Drawn By، Scale و Date که در همه نقشهها معمول است را با آنها سفارشی کند. البته خیلی موارد پیچیدهتری در این مورد باید مورد بررسی قرار بگیرد که من حتماً بعداً در حد حوصله دوره دقیقتر به آنها میپردازیم ولی این قبیل مسائل تجربی هستند و حتماً باید در کار با آنها روبرو شوید تا بهتر آنها را درک کنید. خب؛ بگذارید کمی بیشتر این موضوع را همینجا بررسی کنیم، در فولدر پروژهها یک فایل با فرمت دات wdl وجود دارد که مثلاً اگر به پروژه ShA بروید اینطوری نامگذاری میشود: ShA_wdtitle.wdl.
و اگر هم به پروژه نام آشنا ما یعنی WDdemo برویم اسم آن اینطوری: wddemo_wdtitle.wdl. خب؛ اگر آنرا باز کنید در آن میبینید نوشته Line 1 = Title 1 و یا Line 2 = Drawn By ، خب آنوقت در توضیحات title blocks نقشه، به جای Line 2 نوشته میشود Drawn By و خب طراح آن من هستم که یا اسم کامل خود را مینویسم یا اینکه مینویسم ShA. بروید یک تمرینی خودتان کنید و تنظیمات فایلی که در پروژه شما با فرمت wdl است و تنظیمات پنجره حاضر را تغییر بدهید و ببینید که چطور این ارتباط میتواند توضیحات title blocks نقشه را تنظیم کند. البته اگر اینچنین فایلی نبود آنرا ایجاد کنید و فقط کافی است از فرمتی که گفتم تبعیت کنید یعنی اسم پروژه را روی فایل بگذارید بعد هم آندرلاین wdtitle و بعد دات wdl. یکبار که پروژه را رفرش کنید، تنظیمات شما در پروژه دیده میشود. در مورد اینکه رفرش کجا است، چند لحظه دیگر به شما توضیح میدهم. یک کاربرد پیچیدهتری از descriptions ها هم است که مختصر برای شما کمی توضیح میدهم:
ببینید بعضی مواقع شما برایِ تعریفِ اینکه از چه استانداردی دارید برایِ پروژه خود استفاده میکنید که بالطبع هر استانداری با یکسری جزئیات همراه است، خیلی راحت میتوانید جزئیات آن استاندارد رایج را و نه کل استاندارد را، در آن پروژه خاص، و در واقع در همین فیلدهای Line یک و دو، وارد کنید. کارآیی این قسمت برای این مورد اینطوری است که هر بار که بسته به نوع تمپلیت پروژههای سازمان نیاز به بیان این دست جزئیات دارید، خب میتوانید خیلی راحت بیایید و به جای اینکه بخواهید آن دیتیل خاص را با فرمتهای استاندارد آن وارد کنید، خیلی راحت با لینکی که نرم افزار با این قسمت از کار شما برای شما ایجاد میکند، از آن جزئیات استفاده کنید. اگر تا حالا مقالهای ثبت کرده باشید حتماً میدانید که منابع شما باید از یک فرمت خاصی تبعیت کنند و این فرمت خاص نوشتن آن خیلی هم سخت است، این جزئیات پروژه یا همان descriptionsها هم همانطور است و بسته به استانداردی که سازمان شما از آن تبعیت میکند که به آن إسپِکت پروژه میگویند، میتواند وارد کردن آن خیلی راحت نباشد. ما حتماً بعداً بیشتر در این مورد بحث میکنیم.
پس من میتوانم این descriptions ها را در این خطها قرار بدهم و هر موقع که به آن نیاز پیدا کردم از آنها برای لینک دادن به پروژه من در بلاکهای تعبیه شده عنوان تمپلیتِ دیفالتِ سازمان من یا همان title blocks خود، استفاده کنم.
پس اینجا کنسل را میزنم و در کل این را بدانید که شما میتوانید اینجا یک پروژه جدید تعریف کنید. این موضوع را جهت آموزش به شما ذکر کردم و فعلاً نیازی به یک پروژه جدید ندارم؛ بنابراین روی گزینه کنسل کلیک میکنم و پنجره مربوط به آن را میبندم.
ایجاد ترسیمات الکتریکالی از بخش new drawing
و اگر همینطوری در نوارعنوان رابط کاربری پالت پراجکت منیجر پیش بیایم به آیکون new drawing میرسیم که امکان اضافه کردن یک ترسیم جهت لینک شدن به پروژههای اتوکد الکتریکال ما را میدهد. با اینکار نقشه جدید به پروژه فعال اضافه میشود.
و به محض اینکه من روی این آیکون کلیک کنم، شما یک پنجره بزرگ محاورهای به نام create new drawing را میبینید که در قسمت drawing file میتوانید نام ترسیم جدید خود را در فیلد name وارد کنید و در قسمتtemplate و (با استفاده از دکمه browse)؛ قالبی که میخواهید از آن استفاده کنید را میشود سفارشی و انتخاب کرد.
میتوانید با browse پیش بروید و یک از قالبهای استاندارد ANSI ، JIS ، IEC و یا DIN را انتخاب کنید.
خب؛ گزینه for reference only چیست؟ اگر شما تیک گزینه for reference only را بزنید در واقع به این معنی است که شما به عنوان مثال لیستی از ترسیمها را در اختیار خواهید داشت و این ترسیم جدید هم یکی از آنها خواهد بود.
و فقط برای استفاده بعنوان مرجع است. ولی در واقع با اینکار؛ این ترسیم همچون بقیه ترسیمهای پروژه به (database) پایگاه داده اتوکد الکتریکال لینک نمیشود. خب؛ بیایید تیک این گزینه را بزنید و یکی بعنوان تست هم که شده ایجاد کنید. وقتی از پالت پراجکت منیجر به آیکن ترسیم آن نگاه میکنید میبینید که رنگ آیکن آن سیاه و سفید است و مثل آنهایی که به دیتابیس پروژه لینک هستند رنگی نیست. این یعنی این ترسیمی که آیکن آن در پالت پراجکت منیجر سیاه و سفید است، صرفاً بعنوان مرجع و استفادههای شخصی تعبیه شده. شاید ترسیم یک موتور باشد که بخواهید به آن لینک بدهید و آنها را در نقشههای اصلی خود بکار بگیرید، خب باید در عمل ببینید چطور میخواهید از ترسیمهای مرجع استفاده کنید پس من برای اینکه انعطاف پذیری شما در طراحی کم نشود توضیحات بیشتری نمیدهم.
در ادامه، اینجا مجدداً میتوانیم محل ذخیره فایل را از فیلد location تعیین کنیم.
description نقشه را سفارشی کنم.
اگر در کار از استاندارد الکتریکالیIEC استفاده کنیم، در بخش style designators، در قسمت project code میتوانیم کد پروژه را با توجه به استاندارد استخراج و تعبیه کنیم، و یا اینکه برای تعریف روشها وجزئیات نصب قطعه الکتریکی که در حال طراحی آن هستیم هم میتوانیم در قسمت installation code کد مربوطه را از استانداردهای خود استخراج و درج کنیم و کد منطقه location code را بسته به موقعیت از IEC Electrical خواهیم داشت.
همچنین تنظیمات مقادیر sheet و drawing را داریم که تمام این موارد در صورت لزوم، میتوانند در پراجکت منیجر نمایش داده شوند.
نحوه کار با استانداردها در طراحی با نرم افزار یکی از مهمترین موارد مورد توجه در کار با نرم افزارهای در قالب پروژه است و من سعی میکنم در طول این دوره تجربیات خود را در اختیار شما قرار دهم.
پس اگر من شماره شیت (sheet number) یا شماره ترسیم (drawing number) داشته باشم میتوانم مقادیر آنها را اینجا سفارشی کنم تا این مقادیر هم در بخش detail پالت project manager و هم در title blocks نقشه نمایش داده شوند.
همانطور که گفتم بعداً نگاهی مفصل به موارد اسپکت نویسی و کار با دیتاهای نقشهها خواهیم داشت.
اجازه دهید فعلاً کنسل را بزنم و اتفاقی که میافتد این است که این dialog box برای من بسته میشود.
دکمه refresh و task list در اتوکد الکتریکال
اینجا همچنین دکمه refresh را داریم که dialog box و تمام تغییراتی که احتمالاً در پروژه ایجاد کرده بودیم را refresh (آپدیت و بازچینی) میکند، این گزینه زمانی بیشتر کاربرد دارد که بطور دستی مثلاً تغییراتی روی فایل wdl که به آن اشاره شد ایجاد کردید و میخواهید دیتا آپدیت شده را مشاهده کنید.
آیکون بعد که شما آنرا به رنگ خاکستری میبینید و این رنگ خاکستری رنگ یعنی اینکه این آپشن فعلاً قابل انتخاب نیست، task list است. مثلاً وقتی دارید دراتوکد الکتریکال کار میکنید احیاناً اگر رفتید و تمام کامپوننتهای شماتیک در کل پروژه را (re-tag) و دوباره تگ گذاری کردید، بجای اینکه بیایید با گزینههای موجود در نرم افزار، نقشه یا پروژه خود را کلاً آپدیت و ری¬تگ گذاری کنید میتوانید، اینکار را بعنوان یک تاسک ذخیره کنم تا با اینکار هر موقع که مایل بودم تاسک خود را اجرا کنم.task list در واقع لیستی از اینچنین تاسکهایی است. دقت کنید اگر این آیکون خاکستری رنگ یک تیک سبز رنگ داشت نشانگر این است که شما تسکهایی دارید که باید ران و اجرا شوند (و به آنها رسیدگی کنید).
برای مثال میتوانم به تاسکهایی اشاره کنم که با گزینهupdat / retag برای بروز رسانی و تگ گذاری مجدد نقشهها بکار گرفته میشود، که بین ابزارهای تب پراجکت و پانل Project tools است.
و یا به تاسکهایی اشاره کنم که با بکارگیری گزینه، mark / verify drawings برای بررسی و نشانه گذاری ترسیمها تعریف میشود.
ازاین قبیل موارد که میشود با آنها تاسکهایی برای اجرا در زمان مقرر دیگر تعریف کرد در تب project نوار ریبون زیاد وجود دارند. بنابراین این ابزار این امکان را به شما میدهد که تاسکها و فانکشنهای مورد نظر خود را که شامل یکسری تغییرات و ویرایشها هستند را برای اجرا و استفادههای بعدی مثلاً زمانی که همزمان روی چند پروژه برای چند کارفرمای مختلف ولی یک محصول یکسان کار میکنید؛ ذخیره کنید. شما ویرایشها وتغییرات خود را در پروژه اعمال میکنید ولی آنها را اجرا نمیکنید و سپس این تیک سبز رنگ در task list نمایان میشود وبه شما میگوید که چه کاری نیاز است که انجام بدهید به عبارت دیگر ما با این آیکن ساختار جدید پروژه را بعد از اعمال تغییرات و ویرایشها برای هر زمان مشخصی میتوانیم در قالب لیستی از تاسکها، بررسی کنیم. و اگر روی این تیک کلیک کنیم لیستی از عملکردهایی که قرار است به پروژه اعمال شوند، پدیدار میشود و شما میتوانید به اتوکد الکتریکال بگویید که کدام یکی از کارها را میخواهید انجام بدهید و کدام تغییر فعلاً مد نظر شما نیست.
بروزرسانی مشخصات عددی و تگ گذاری پروژه
و اما من اینجا آیکن project-wide update / re-tag را دارم و اگر روی آن کلیک کنم یک دیالوگ باکس جدید را میتوانم ببینم.
و من میتوانم اینجا گزینههای مختلفی مثل قابلیت ری-تگ گذاری components های ترسیم؛ مقادیر شیتهای هر ترسیم پروژه اکتیو خود را با sheets؛ wire numbersیا شماره خطوط سیمهای ترسیم؛ laddersها، drawings یا ترسیمها و title blocks یا بلاکهای عنوان وغیره را انتخاب و تیک آنها را فعال کنم. و میتوانید چیزهایی که نیاز است تغییراتی در آنها اعمال شود را مشخص کنید، من در ادامه و حین تدریس این دوره آموزشی اکثر این موارد را پوشش میدهم و مفصلتر به آنها میپردازم پس الان نگران اینکه اینها چی هستند و چطور میشود تنظیمات تک تک آنها را سفارشی کرد، نباشید.
الان این مهم است که شما میدانید؛ برای بروزرسانی مشخصات عددی پروژهها و تگ گذاری پروژه برای اعمال تغییرات مد نظر باید کجا کلیک کنید.
به نوار ریبون نگاه کنید! میبینید که گزینه update/retag بین ابزارهای پانل Project tools در تب پراجکت هم دیده میشود، پس از این طریق هم میتوانید به آن دسترسی داشته باشید.
گزینه drawing list display configuration
اینجا در ادامه آیکنهای نوار بالایی پراجکت منیجر، تنظیمات نحوه نمایش لیست ترسیمها را با استفاده از گزینه drawing list display configuration داریم.
اگر من روی آن کلیک کنم، این صفحه جدید باز میشود. انصافاً این پنجره نیاز به توصیف ندارد.
وقتی به هرکدام از لیست فولدرهای اینجا درست در پانل پراجکت منیجر که نقشههای پروژه ما در آنها واقع شده، نگاه کنیم، میتوانید ببینید که فقط اسم فولدر و فایل DWG نشان داده میشود و دلیل آن هم مشخص است چون اینجا سمت راست من فقط File Name را به صورت سفارشی دارم.
حالا اگر کنسل را برای چند لحظهای بزنید و زیر شاخههای شماتیک پروژه wddemo را باز کنید،
میتوانید اسم فایلها و در واقع ترسیمها را اینجا ببینید. اما ممکن است که فایلها دارای شماره شیت اختصاصی شده هم باشند، که من شاید دوست داشته باشم آنها را ببینم.
پس میروم اینجا، و به این شکل روی آیکن آپشن drawing list display configuration کلیک میکنم، و چون شماره شیت را میخواهم، آیتم sheet number را از اینجا انتخاب و با استفاده از این دکمه به لیست سمت راست اضافه میکنم.
خب؛ من آنرا انتخاب میکنم و با استفاده از دکمه Move Up آنرا میاروم بالا.
در نتیجه با اینکار شماره شیت قبل از اسم فایل قرار خواهد گرفت و با اینکار اول شماره شیت را میبینیم و بعد هم اسم نقشه را.
یک پیش نمایش از نحوه نمایش ترسیمها الان در پراچکت منیجر بخاطر داشته باشید تا بتوانید بعد از اوکی کردن و اعمال تغییرات، با نمای جدید آنرا مقایسه کنید.
حالا وقتی اوکی را میزنم به پراجکت منیجر در سمت چپ صفحه نگاه کنید که چه اتفاقی میافتد. همانطور که میبینید شماره شیتهای من بالا آمده و به خوبی در پراجکت منیجر نمایش داده میشود.
پس الان میدانم که شیت شماره یک، ترسیم demo01.dwg است.
پس در واقع میتوانم با ابزارهای موجود در پراجکت منیجر، شکل نمایش را به نحوی تنظیم کنم تا چیزی که من میخواهم ببینم را نمایش بدهد.
publish plot در اتوکد الکتریکال
آخرین آیکن ولی نه از حیث اهمیت گزینه publish plot است.
پس امکان publish plot هم وجود دارد.
میتوانم پروژه را با گزینه plot project برای پلات کردن آماده کنم، آیا در مورد پلاترها چیزی شنیدید؟ خب بررسی این موضوع را میگذارم به عهده خود شما، با این گزینه حتی میتوانید کلی نقشه را به پلاتر یا پرینتر بفرستید. درواقع کارآیی آن مشابه batch plotting در AutoCAD از نوع Vanilla است. با اتوکد معمولی که دیگر کار کردهاید؟
ممکن است گزینهای برای انتشار در وب با بکارگیری گزینه publish to web داشته باشید که فعلاً من تنظیماتی برای این مورد اعمال نکردهام و به همین خاطر هم آنرا ندارم، و میتوانم با بکارگیری این یکی فیلد به فرمتهای اسناد پرتابلی مثل PDF، DWFو DWFx آنرا در بیاورم.
همچنین دقت کنید که میتوانم پروژه را به صورت فایل زیپ در بیاورم. زیپ کردن پروژه آنوقتی که میخواهید پروژه را به کارفرما تحویل بدهید و میخواهید مطمئن شوید که همه فایلهای ضمیمه و موجود در پروژه را به سمت آنها ارسال میکنید کاربرد دارد. زیپ کردن به ما اجازه میدهد که هر چیزی که در یک پروژه موجود است را در قالب یک فایل زیپ اکسپورت کنیم؛ خب ممکن است همراه ترسیمها فایلهای WDP، فایلهایی که شامل لیستی از ترسیمهای dwg باشد، فایلهای wdl که در این ویدئو با آنها آشنا شدیم، تصاویر با فرمتهای مختلف و هر چیز دیگری که به همراه پروژه اتوکد الکتریکال تعریف شده باشد، خب با این گزینه zip project میتوانید برایِ یک انتقال امن تمام این قبیل فایلها به یکباره اقدام کنید و با اطمینان خاطره بهتر پروژه را به سمت کاربران دیگر یا کارفرما ارسال کنید.
help در اتوکد الکتریکال
و یک نکته دیگر، که بنظر من میتواند برای این نوار کوچک خیلی سورپرایز کننده بحساب بیاید،
وجود یک دکمه help در این آخر نوار بالایی پالت پراجکت منیجر است. و این آخر بودن این گزینه هرگز نمیتواند به معنای کم اهمیت بودن آن باشد.همیشه به درد میخورد.
اگر روی help کلیک کنم یک پنجره help باز میشود که دیدن این پنجره، دوباره این موضوع را به ما یادآور میکند که تمام راهنما اتوکد الکتریکال آنلاین است.
از آنجایی که راهنما مبنی بر مرورِ اطلاعات دریافتیِ از پل اینترنت است، پس اگر بخواهید آنها را ببینیند باید به اینترنت متصل باشید و به هرحال پنجره مبتنی بر مرورگر هلپ اتوکد الکتریکال برای موضوع Project tab برای شما باز میشود.
همانطور که اینجا میبینید بعد از کلیک روی آیکن هلپ از نوار، به قسمتی برده شدم که این مربوط به راهنما projects tab است و اینجا هم در پرانتز نوشته (project manager dialog box) و همه چیز را در مورد دیالوگ باکس پراجکت منیجر به من نشلن میدهد.
خب؛ من صفحه راهنما را میبندم و پراجکت منیجر را میبینید که وقتی در اتوکد الکتریکال کار میکنید میتوانید به خوبی از مزیتها و کاربردهای آن استفاده کنید.