Skip to main content

آموزش جامع توسعه اندروید Android App Development

Android App Development training

در آغازین سرفصل آموزش جامع توسعه اندروید طهاکو، در ابتدا دانش پژوهان با خوش آمدگویی مدرسین مواجه می شوند و بعد از آشنایی با مباحث پیشرور در دوره حاضر، از پیشنیازهای مورد نیاز برای شروع بکار با نرم افزار اندروید استودیو آشنایی پیدا می کنند. در ادامه کاربران با نحوه بکارگیری فایل های پروژه محور دوره حاضر آشنا می شوند و متوجه می شوند که چگونه می توانند بعنوان فایل های مرجع و تمرینی از فایل های ارائه شده در حین اپ نویسی مدرس استفاد های لازم را ببرند.

این سرفصل آموزشی شامل 3 ویدیو می باشد (11 دقیقه و 04 ثانیه)

دانش پژوهان در این سرفصل آموزشی پیش درآمدی از اینکه اندروید چیست و چگونه شکل گرفت را در درسی با عنوان بررسی تاریخچه اندورید کسب می نماید. سپس مدرسین  فریم ورک سیستم عامل اندروید و نرم افزار اندروید استودیو را بررسی می نمایند و سپس سینتکس زبان برنامه نویسی جاوا در اندروید را شرح می دهند. در ادامه دانش پژوهان با نحوه نصب اندروید استودیو بر روی سیستم عامل های ویندوز و مک آشنا می شوند و در نهایت با پروسه پیکربندی و تنظیم SDK های مورد نیاز بعد از نصب اولیه اندروید استودیو آشنا می شوند.

این سرفصل آموزشی شامل 6 ویدیو می باشد (46 دقیقه و 18 ثانیه)

مدرسین طهاکو بعد از سالها تجربه، بهترین نحوه تدریس برای تازه واردان اندروید استودیو را با سرفصل حاضر ارائه دادند. در این سرفصل مدرسین در بدو شروع آموزش اقدام به نشان دادن نحوه ایجاد یک برنامه اندرویدی در اندروید استودیو برآمده اند تا توسعه دهندگان جوان با طریقه ساخت نخستین برنامه اندرویدی آشنا گردند. سپس مدرسین به فرهیختگان دوره توسعه اندروید آموزش داده اند که چگونه شبیه ساز مجازی دستگاه اندرویدی را جهت تست برنامه هایی که قابلیت اجرا دارند را سفارشی کنند. حتی دانشجویان این دوره بی نظیر فرا می گیرند که چگونه از دستگاه های فیزیکی مبتنی بر سیستم عامل اندروید خود، شبیه گوشی های شرکت های شیائومی، سامسونگ یا هووای جهت تست اپ های ساخته شده استفاده نمایند. مدرسین در ادامه دانش پژوهان را با نحوه اضافه کردن ابزارهای خط فرمان به مسیرها و همچنین فراخوانی ابزارهای SDK بوسیله خط فرمان آشنا نموده اند و در نهایت به معرفی هلپ و راهنمای آفلاین و آنلاین Android Studio پرداخته اند تا توسعه دهندگان با این پیش زمینه ها بطور کامل آماده ورود به دوره تخصصی اپ نویسی با اندروید استودیو گردند.

این سرفصل آموزشی شامل 6 ویدیو می باشد (40 دقیقه و 02 ثانیه)

در این سرفصل آموزشی فرامین لازم در جهت شروع بکار با پروژه های اندروید استودیو مورد بررسی قرار گرفته است. از آنجایی که پروژه‌های اندروید استودیو از ساختار خاصی برخوردار هستند، لذا در ابتدا استراکچر پروژه‌ها در این محیط توسعه موشکافی گردیده است. سپس در جهت آسان شدن تبدیل کدها به بسته قابل نصب و اجرا، اسکریپ‌هایی با نام Gradle build معرفی شده است. سپس یک فایل XLM با نام manifest که وظیفه آن کنترل برنامه مابین سیستم عامل و ماشین مجازی است، معرفی گردیده و در پایان سیستم dependency یا وابستگی اندروید استودیو بر اساس معماری شناخته شده‌ای با نام Maven معرفی میگردد.

این سرفصل آموزشی شامل 4 ویدیو می باشد (33 دقیقه و 15 ثانیه)

همانطور که مستحضر هستید وقتی اقدام به لمس آیکن launcher صفحه نمایش میکنید، اتفاقات بسیاری رخ میدهد و ایکنه چه اکتیویتی بارگذاری شود و چه Layout نمایش داده شود؛ اطلاعاتی را تشکیل میدهد که باعث ایجاد درس اول شده است. Material Design و نحوه تغییر و تنظیم آن مباحث درس بعدی این سرفصل آموزشی را تشکیل میدهند. سپس بحث پیرامون ViewGroup و View را شروع میکنیم تا نشان دهیم چطور عناصر XML با کلاسهای جاوا مرتبط میشوند. در ادامه واحدهای اندازه‌گیری برای کنترل مکان قرارگیری و سایز اشیاء بصری را با بحث پیرامون dimensions و dimension values مورد بررسی قرار میدهیم. در درسی مجزا به چیدمان Linear Layout در یک پروژه اندرویدی پرداخته‌ایم. Relative Layout را بررسی کرده‌ایم که با استفاده از آن این امکان را داشته باشیم که اشیاء را داخل این نوع کانتینر قرار دهیم. به کمک کدهای جاوا نحوه اضافه کردن View ها به یک View Group را شرح میدهیم و در پایان نحوه کار کردن و نمایش متون با شیء Text View را بررسی کرده و نحوه نمایش پیامها در Toast بکمک Snack bar را آموزش داده‌ایم.

این سرفصل آموزشی شامل 9 ویدیو می باشد (1 ساعت و 13 دقیقه و 04 ثانیه)

این سرفصل آموزشی با 5 ویدیو خدمت فرهیختگان عزیز ارائه گردیده است. در درس نخست به این موضوع اشاره میشود که اکتیویتی ها در اندروید بر اساس یک چرخه حیات اجرا میشوند. در واقع اندروید برای اجرا اکتیویتیها یک ترتیب خاصی را در نظر میگیرد. شامل تنظیم مجموعه‌ای از مراحل، که در چه زمانی اکتیویتیها روی صفحه نمایش دستگاه ظاهر و محو شوند. سپس Trace رویدادهای چرخه حیات با Logcat آموزش داده شده است. اندروید یک محیط برنامه نویسی مبنی بر رویداد هست. درواقع زمانی که کاربر یا سیستم عامل و یا چهارچوب یا همون فریم وورک برنامه، فعالیتی انجام میده کد جاوا مربوط به اون فعالیت اجرا میشه تا نتیجه مورد نیاز برگردونده بشه. برای اینکه  شما این اتفاقات رو در کدتون trace کنید و ببینید چه اتفاقی روی دستگاهتون و در برنامتون میفته. ما از یک ابزاری به نام log cat استفاده میکنیم، که در Android SDK ساخته شده و در اندروید استودیو هم بصورت یکپارچه وجود دارد. در ادامه به آموزش رسیدگی به رویدادهای کاربر با کدهای فایل های لایوت پرداخته ایم. ما در این درس به شما نشون میدیم وقتی یک رویدادی اتفاق میفته چطوری متد مربوط به اون ساخته و فراخونی میشه و اون متد چطوری در فایل لایوت ثبت میشه. شما همچنین در این فصل فرا می گیرید که میتویند همه فعالیت های مربوط به روادید رو فقط با نوشتن دستی کدهاتون توی کلاس جاوا هم انجام بدید و در پایان رایجترین رویداد ها یعنی رویداد configuration یا موقعیت را برای اتوماتیک سازی کنترل روادید آموزش داده شده است.

این سرفصل آموزشی شامل 5 ویدیو می باشد (36 دقیقه و 10 ثانیه)

توضیحات نرم افزار اندروید استودیو:

اطلاعات وسیعی در این دوره آموزشی پیرامون طریقه ساخت و بهره برداری از اپلیکیشن ها و برنامه های اندرویدی توسعه یافته از طریق نرم افزار اندروید استودیو کمپانی گوگل و SDK اندروید در اختیار شما قرار می گیرد که می توان هر گونه نیاز در امر یادگیری را با آنها مرتفع ساخت و بی شک هر آنچه که جهت شروع برنامه نویسی اندروید یک توسعه دهنده نیاز دارد به طور دقیقی در این دوره آموزشی مطرح و از طریق ویدئوهای باکیفیت و بطور عملی و گام به گام، بنمایش درآمده است. در شروع این دوره آموزشی سرکار خانم “مهسا ملک پور” مدرس، برنامه نویس و عضو ارشد هیأت علمی دپارتمان آموزشی طهاکو؛ نیم نگاهی پیرامون تاریخچه اندروید از اولین ریلیز تا نسخه نهایی حال حاضر داشته است. سپس، در ادامه بعد از اینکه مدرس این دوره جامع شما را با نحوه سفارشی سازی و کانفیک محیط توسعه آشنا می کند، به شما آموزش می دهد که چگونه می توان جهت تست پروژه های جدید اندرویدی شبیه ساز اندرویدی مجازی و به عبارتی virtual devices و دستگاه واقعی یا physical devices را آماده و ایجاد نمود.


مجوز نشر آموزش جامع توسعه اندروید Android App Development:(وزارت ارشاد)

شماره مجوز ثبت شده اثر در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: 060659-23878-8


ویژگی های نرم افزار اندروید استودیو:

در این دوره آموزشی پروژه ای که بعنوان مبنا برای دانش پژوهان در نظر گرفته شده است یک برنامه کامل فروشگاهی برای یک شرکت فرضی و تولید کننده محصولات ورزشی می باشد. در بدو شروع هر آموزه ویدئویی فایل خام پرژه برای شروع در قالب فایل تمرینی در اختیار دانش پژوهان قرار گرفته است و در پوشه ای مجزا نیز فایل های تمرینی نهایی تقدیم حضور دانش پژوهان شده است. سرکار خانم ملک پور در طول این دوره به بررسی و تعریف مرحله به مرحله طریقه ساخت یک برنامه اندرویدی فروشگاهی به همراه ارائه فایل های تمرینی هر مرحله از کار توسعه پرداخته است و در خلال آموزه ها به تعریف و سفارشی سازی رابط کاربری برنامه اندرویدی به کمک کدهای XML و ابزارهای موجود در نرم افزار اندروید استودیو؛ و همچنین به کنترل رفتار برنامه اندرویدی ایجاد شده به کمک کدهای جاوا پرداخته است. مدرس این دوره آموزشی در ادامه به تنظیم امورات ناوبری از طریق صفحه نمایش دستگاه و نحوه نمایش لیست ها با استفاده از داده ها و تصاویر پرداخته است. بعلاوه شما در طول این دوره جامع، آموزش خواهید دید بعنوان یک توسعه دهنده چگونه برنامه اندرویدی را تنظیم کنید که فریم ورک برنامه بتواند از صفحه نمایش های با سایز های متفاوت و با تراکم چگالی پیکسلی مختلفِ موجود در میان بیشتر از 24 هزار مدل دستگاه اندرویدی بازار حال حاضر پشتیبانی کند.


مزیت های آموزش جامع توسعه اندروید Android App Development طهاکو:

تاپیک های این دوره آموزشی عبارتند از:

  • نصب و اعمال تنظیمات نرم افزار اندروید استودیو
  • ایجاد شبیه ساز مجازی اندرویدی و نحوه اتصال دستگاه واقعی برای تست برنامه ایجاد شده
  • آشنایی و آموزش نحوه کار با فایل ها و فولدرهای متداول یک پروژه اندرویدی شبیه مانیفست برنامه و اسکریپت های Gradle
  • معرفی و ارائه توضیحات رابط کاربری محیط توسعه اندروید
  • آموزش طریقه ویرایش قالب و استایل ها از طریق علم متریال دیزاین
  • طریقه افزودن view ها
  • طریقه نمایش پیام های مورد نظر در قسمت های مد نظر
  • بررسی رویدادها و تغییرات برنامه اندرویدی بعد از اعمال جهت گیری متفاوت و چرخش دستگاه اندرویدی
  • آموزش روش های تعریف تصاویر استاندارد در برنامه اندرویدی
  • آموزش نحوه تعریف امورات ناوبری بوسیله اکتیویتی ها و لایوت ها
  • آموزش پشتیبانی برنامه اندرویدی از صفحه نمایش ها با سایزهای متفاوت
  • آموزش بکارگیر داده ها و اطلاعات مختلف در اکتیویتی های متفاوت برنامه اندرویدی

پس با طهاکو همراه شوید.

آموزش جامع توسعه اندروید می تواند سرنخی برای علاقه مندان طراحی اپلیکیشن های اندرویدی بحساب آید. اگر بدنبال فراگیری کار با محیط های توسعه اندرویدی با زبان برنامه نویسی جاوا می باشید، آموزش اندروید استودیو طهاکو شروع بسیار مناسبی خواهد بود.

این دوره برخلاف تصور من از بار علمی بالایی برخوردار بود. فیلم های آموزشی این مجموعه نه تنها آنچه در مورد نرم افزار استودیو را می دانستم تقویت کرد، بلکه کار با چندین آپشن و ویژگی جدید که قبلاً از آنها استفاده نمی کردم را هم فرا گرفتم. من نه تنها این دوره را برای تیم طراحی شرکت تهیه نمودم بلکه بشدت آنرا به علاقه مندان این نرم افزار توصیه می کنم.

بی شک تلاش بی شائبه متخصصین طهاکو در تهیه این دوره جامع ستودنی است و پیشنهاد می شود هر دانشجوی کامپیوتر و حتی هر توسعه دهنده جاوا قبل از ورود به بازار کار و یا جهت بهبود مراودات کاری خود آموزش نرم افزار اندروید استودیو حاضر را مشاهده نماید و از آن استفاده و بهره کامل را بسته به دانش و اندوخته دانشگاهی خود ببرد.

کیفیت فیلم

ضبط ویدیوهای آموزش جامع توسعه اندروید با کیفیت 720p صورت گرفته است و تمام 55 آموزش ویدیوی این دوره به تایید بخش کنترل کیفیت درآمده است.

کیفیت صدا

55 تراک صدای دوره جامع توسعه اندروید تماماً در استودیو وکال دپارتمان نشر دیجیتال طهاکو ضبط شده و کیفیت این تراک ها در تضمین صددرصد مدیریت بخش صدا رسیده است.

کیفیت محتوا

تمام محتوای دروس آموزش جامع توسعه اندروید به تایید مدرسین و کارگردانان طهاکو درآمده است و در صورت بروز هر گونه مغایرت در محتوا با اسناد داکیومنت این نرم افزار منجر به پاسخگویی اشخاص یاد شده نسبت به تمام هزینه ها، به کاربرانی می شود که زمان گذاشته اند و بعد از مشاهده آموزه های این دوره از رضایت محتوایی برخودار نشده اند.

مهارت های پوشش داده شده در این دوره: مقدماتی، متوسط، پیشرفته و تخصصی
مدت زمان آموزش: 07 ساعت و 20 دقیقه و 35 ثانیه

فایل های پروژه دوره

اندروید استودیو یک نرم افزار متن باز است و به همین دلیل دانش پژوهان همواره می توانند آخرین نسخه از این نرم افزار را از سایت گسترش دهنده این نرم افزار دانلود نمایند. فایل های تمرینی بعد از ورود به وبسایت طهاکو، در همین قسمت قابل رؤیت می شود؛ در صورتی که در طهاکو اکانت فعال ندارید، از منوی بالا وبسایت طهاکو اقدام به ثبت نام کنید.

دوره ها
درس ها
Tha PMIS
طهاکو من
0